Loading...
Sluiten

Dineer in stijl

Restaurant Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. In het visrestaurant kan je proeven van heerlijke Frans-Belgische klassiekers, bereid volgens het seizoen. Onze à la carte kaart en maandelijkse degustatiemenu’s staan volledig in het teken van de verse Noordzeevis, met als absolute blikvanger onze bouillabaisse. Ook de carnivoren vergeten we niet met een selectie tijdloze vleesgerechten. Dit alles gepaard met een ruime keuze aan wijnen en bubbels.

Laat je verwennen in de sfeervolle en unieke setting van restaurant Mascotte, van dinsdag tot zondag van 18u30 tot 23u00 en elke zondagmiddag van 12u00 tot 14u30. Door haar centrale locatie in het casino moet je min. 21 jaar oud zijn. Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

3-Gangen Menu

€39

In restaurant Mascotte stel je zelf iedere week jouw heerlijk menu samen, het Menu Mascotte.

VOORGERECHT

Garnaalkroket Classic
1 stuk ambachtelijk bereid citroen gefrituurde peterselie

Mini Bouillabaisse
vissoep kaas rouille

Oesters
3 stuks gegratineerd natuur

VOORGERECHT VAN DE CHEF
zie Magritte Menu

HOOFDGERECHT

Sliptong
2 stuks gebakken hoeveboter frietjes

Filet Pur 200gr + €5 supplement
frietjes salade bearnaise-, peper-, champignonsaus

Steak Tartaar
frietjes salade

HOOFDGERECHT VAN DE CHEF VIS OF VLEES
zie Magritte Menu

DESSERT

Dame Blanche
vanille-ijs chocolade slagroom

Crème brûlée
vanille rietsuiker

DESSERT VAN DE CHEF
zie Magritte Menu

 

To share or not to share, your choice.

Garnaalballetjes
citroen – gefrituurde peterselie

Buikspek
gelakt – graantjesmosterd

Buratta
basilicum – olijfolie

Tartaar
rund – pijnboompitten – Parmezaan

€64

Het keuzemenu van het restaurant Mascotte

Kies uit één voorgerecht, één hoofdgerecht en één dessert

Voorgerechten

Garnaalkroket Classic     1 stuk
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie

Coquilles
witte pens – appel – balsamico

Asperges
mimosa van ei – gerookte zalm

Hoofdgerechten

Asperges
heilbot – hollandaise – krielaardappelen

Zeebaars
wok van lentegroente – pesto – zoete aardappelen

Rib Eye
kalf – kruidenboter – sucrine – frietjes

Ossenhaas “Limousin”     suppl. + € 5
peper-, bearnaise- of champignonsaus – slaatje – frietjes

Dessert

Dame Blanche
vanille-ijs – chocolade – slagroom

Crème brûlée

Kaas Assortiment
kaasmeester Van Tricht

64 €
incl. 1000 loyaltypunten
ALL-IN ♦ + €25
aperitief – wijn – water – koffie

Een verfijnde hap vooraf

Bells isle oesters     3 – 6 – 9 stuks

Gegratineerde oesters     3 – 6 – 9 stuks

Zalm
gerookt – citroen – ajuin – peterselie

Asperges
mimosa van ei – gerookte zalm

Coquilles
witte pens – appel – balsamico

Terrine van ganzenlever
appel – mango

Garnaalkroket classic     2 stuks
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie

Aspergeroomsoep
gerookte paling – hazelnoot

L'amour de la Mer

Tarbot
gepocheerd – hollandaise – kasteelaardappelen

Sliptong
gebakken – hoeveboter – frietjes

Asperges
heilbot – hollandaise – krielaardappelen

Langoustines
ovengegaard – hoeveboter – tuinkruiden

Zeebaars
wok van lentegroente – pesto – zoete aardappelen

Pure kwaliteit met passie bereid

Ossenhaas “Limousin”
peper–, bearnaise– of champignonsaus – slaatje – kruidenboter

Lamsnavarin
peulvruchten – graantjesmosterd – aardappelkroket

Rib Eye
kalf – kruidenboter – sucrine – frietjes

Kraakverse kreeft

Kreeft belle vue     1/2  of   1/1
te verkrijgen met rijst, pasta of frietjes

Kreeft van de chef     1/2  of / 1/1
citroentijm – hoeveboter – pili-pili – rijst, pasta of frietjes

 

Wijntip
Suavia Monte Carbonare  Soave Classico, Veneto

Het culinaire hoogtepunt in Visrestaurant Mascotte

Noordzee Bouillabaisse
daily catch

Noordzee Bouillabaisse Royal
daily catch – 1/2 kreeft

 

Wijntip
Chateau Tour Leognan Pessac Leognan, Bordeaux

Nog een laatste guilty pleasure

Trio van Sorbet
limoen – passievrucht – framboos

Dame Blanche
vanille-ijs – warme chocoladesaus – slagroom – crumble

Sabayon (min. 2 pers.)
witte wijn – vanille-ijs

Moelleux
chocolade

Café Glacé
mokka-ijs – koffie – espresso – room

Crêpe Suzette
Mandarin Napoleon

Vers Fruit
Volgens seizoensaanbod – Limoensorbet

Trio van Belgische Kazen
Assortiment kaas van kaasmeester Van Tricht

Magritte Menu

€39

van zondag tot donderdag

In visrestaurant Mascotte geniet je iedere week van een heerlijk menu, samengesteld door de chef. Met zijn eigen creaties zet hij de meest kwaliteitsvolle producten van de streek in de schijnwerpers.

Met het Menu Magritte proef je voor €39 van een voorgerecht, een hoofdgerecht vis of vlees en dessert. Bovendien krijg je ook nog eens 1000 loyaltypunten om het spelplezier meteen verder te zetten. Bon appétit!

Een culinaire combo

Restaurant Mascotte bewijst dat we in Grand Casino Knokke alles inzetten op een totale beleving in een uniek en stijlvol kader. Om die ervaring nog meer te verbeteren stellen we je een arrangement voor met culinaire verwennerij om je verblijf bij ons helemaal onvergetelijk te maken.

Met het Dine&Play package kan je samen met je vrienden heerlijk dineren in het restaurant alvorens te genieten van de spanning van het spel in het casino. Het perfecte begin van een fantastische avond.

The customer is always right

Stef Dijkhuizen

Uitstekend en betaalbaar. Ideaal restaurant naast casino. Culianair hoogstaand eten en keurige bediening. In casino waagt u een gokje en in Mascotte gaat op 4 zeker 4 een heerlijk hapje. Met of zonder ? champagne. Bonne apetite!

Ivan Zeebroek

Prachtige plaats heel lekker romantisch tafelen

Ann Mannaerts

Gezellig restaurant! Heel lekker gegeten! Zeer vriendelijke bediening!

Etienne vermincksel

Super super restaurant !!!

Paul Ruysseveldt

Top restaurant met een vriendelijke Chef.

Stef Dijkhuizen

Uitstekend en betaalbaar. Ideaal restaurant naast casino. Culianair hoogstaand eten en keurige bediening. In casino waagt u een gokje en in Mascotte gaat op 4 zeker 4 een heerlijk hapje. Met of zonder ? champagne. Bonne apetite!

Ivan Zeebroek

Prachtige plaats heel lekker romantisch tafelen

Ann Mannaerts

Gezellig restaurant! Heel lekker gegeten! Zeer vriendelijke bediening!

Etienne vermincksel

Super super restaurant !!!

Paul Ruysseveldt

Top restaurant met een vriendelijke Chef.