Grand Casino Knokke zoekt een verse souschef!
Wij zoeken jou!
Grand Casino Knokke is op zoek naar een souschef (M, V, X) om het keukenteam van restaurant Mascotte van Grand Casino Knokke te versterken. In het Grand Casino Knokke, dat dit jaar andermaal werd bekroond tot Beste Casino van België door de prestigieuze World Travel Awards, kan je niet alleen genieten van een glamoureuze avond vol spannend entertainment, maar ook van een heerlijk diner in ons restaurant Mascotte. In een sfeervol decor met uniek uitzicht op de speelhal van het casino, schotelt onze topchef daar samen met zijn team een ruim menu van Frans-Belgische culinaire hoogstandjes voor.
Ter versterking van dit team, zoeken we de rechterhand van de Chef in een ervaren Sous-Chef.
Jouw verantwoordelijkheden
Je komt terecht in een team van vijf medewerkers dat gepassioneerd gerechten creëert die smaakpapil noch blik onberoerd laten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van drie keukenmedewerkers:
- Je leidt twee keukenmedewerkers die instaan voor de brunoise en julienne van dagverse groenten, en een medewerker die het onderhoud van de keuken en de vaat garandeert;
- Je bakt een variatie aan vlees en vis, en bereidt basissauzen zoals fonds;
- Je werkt mee aan de menukaart, bepaalt suggesties samen met de Chef, en geeft aanzet over de culinaire invulling van diverse evenementen;
- Samen met de Chef leef je je creatief uit, en ga je voortdurend op zoek naar verrijkende smaakcombinaties aan de hand van tastings, en probeer je nieuwe producten uit;
- Je laat kansen tot verbetering niet onbenut, en haalt dagelijks het beste uit je mensen om steeds opnieuw de beste culinaire klantenervaring te verzekeren;
- Voorts ben je verantwoordelijk voor de voorraad, en gebruik je je oog voor kwaliteit bij de selectie en ontvangst van voedingswaren.
Vereiste kwalificaties
Jouw ingrediënten
- Je hebt ervaring in het aansturen, motiveren en enthousiasmeren van een keukenteam.
- Je bewaart de rust op drukke momenten en zorgt ervoor dat elke service vlot verloopt.
- Je houdt rekening met veiligheid en bewaakt de HACCP-normen.
- Je beschikt over een rijbewijs B en hebt een wagen ter beschikking.
Wat bieden wij?
De bereiding van de gerechten superviseren Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren. De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding Stalen nemen voor de hygiënische dienst. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. Gerechten bereiden: Europees. Gerechten bereiden: Traditionele gerechten. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren. Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, …. Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, …)
- Deel uitmaken van een unieke setting, en bijdragen aan een bijzondere culinaire klantenervaring.
- Je creatief uitleven in een zeer moderne keuken, die uitgerust is met de nieuwste apparatuur.
- Geen service coupé! Je leest het goed: je werkt 1 shift per dag: van 15u tot 23u, of van 16u tot 00u.
- Geen afsluit, want jouw enthousiaste collega’s nemen deze taak graag op zich.
- Groei samen met het succesvolle Grand Casino Knokke: ontwikkel jezelf en start met ons nieuwe projecten op.
- Comfortabel genieten van werkzekerheid door een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salarispakket met maaltijd- en ecocheques, kledij- en andere vergoedingen, premies én een eindejaarspremie.
Solliciteren