Loading...
Sluiten

Dineer in stijl

Restaurant Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. In het visrestaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden kan je proeven van heerlijke Frans-Belgische klassiekers, bereid volgens het seizoen. Onze à la carte kaart en maandelijkse degustatiemenu’s staan volledig in het teken van de verse Noordzeevis, met als absolute blikvanger onze bouillabaisse. Ook de carnivoren vergeten we niet met een selectie tijdloze vleesgerechten. Dit alles gepaard met een ruime keuze aan wijnen en bubbels.

Laat je verwennen in de sfeervolle en unieke setting van restaurant Mascotte, van dinsdag tot zondag geopend van 18u30 tot 23u00. Door haar centrale locatie in het casino moet je min. 21 jaar oud zijn. Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Omwille van Covid-19 maatregelen zullen we gesloten zijn van 26 december t.e.m. 28 januari.

  • Chaine Des Rotisseurs Logo’s
  • Chaine Des Rotisseurs Logo’s (2)
  • Chaine Des Rotisseurs Logo’s (3)

Voorgerechten

Een verfijnde hap vooraf

Oesters Gillardeau N°3
3 stuks: €10 / 6 stuks: €18 / 9 stuks: €27

Zalm   –   18
Gerookt – Citroen – Ajuin – Peterselie

Carpaccio van hertenkalf   –   €24
Knolselderstructuren – Truffelolie – Noten

Carpaccio van Sint-Jacobsnoot   –   €25
Fijngesneden – Japanse dressing – Yuzu – Limoencress

Grijze garnalen   –   €25
Handgepeld uit Zeebrugge – Carpaccio van tomaten – Sucrinesla – Hoeve-ei

Gebakken ganzenlever   –   €26
Pastinaak – Gekarameliseerde appel – Peperkoek

Garnaalkroketten   –   €10 / €17 / €25
Ambachtelijk bereid – Citroen – Peterselie

Gebakken Sint-Jacobsnoot   –   €28
Artisjokharten  – Tomaat – Crème van artisjok – Parmezaan

Langoustines   –   €26
Citroentijm – Noten – Pilipili – Hoeveboter

Mini Noordzee Bouillabaisse   –   €18
Rouille – Toast – 5 soorten vis

Toast van bosmengeling   –   €22
Boschampignons – Peterselie – Truffelolie – Look

Vis

L'amour de la mer

Kabeljauwrug   –   €33
Geplette nicola – Grijze garnalen – Blanke botersaus

Kabeljauwrug   –   €33
Tomatencoulis – Fetuccini – Pesto – Gefrituurde uienringen

Zeetong   –   €39
± 600 gram – Hoeveboter – Citroen – Peterselie – Slaatje – Tartaarsaus – Frietjes

Roggevleugel   –   €32
Gebakken – Peterselie – Handgepelde garnalen – Tomaten – Kappertjes – Krielaardappelen

Lotte   –   €34
Gebakken – Madrascurry – Granny Smith – Fetuccini

Langoustines   –   €35
Gegrild – Citroentijm – Noten – Hoeveboter – Look

Grietbotfilet   –   €36
Basilicum – Zeekraal – Kasteelaardappelen – Wortelen

Bouillabaisse

De absolute blikvanger van Restaurant Mascotte

Noordzee Bouillabaisse   –   €28
Toast – Rouille – 5 Soorten vis

Noordzee Bouillabaisse Royal   –   €49
Toast – Rouille – 5 Soorten vis – 1/2 Kreeft

Noordzee Bouillabaisse de Luxe  –   €59
Toast – Rouille – 5 Soorten vis – 1/2 Kreeft – Langoustines – Schaaldieren

Kreeft

De keuze van de chef

1/2 Kreeft Belle Vue   –   €33

1 Kreeft Belle Vue   –   €60

1/2 Kreeft van de Chef   –   €33
Citroentijm – Hoeveboter – Pilipili

1 Kreeft van de Chef   –   €60
Citroentijm – Hoeveboter – Pilipili

 

Geserveerd met rijst, frietjes of pasta.

Vlees

Pure kwaliteit met passie bereid

Rundstartaar   –   €24
Bereid “à la minute” – Slaatje – Frietjes

Ossenhaas   –   €33
Peper-, bearnaise- of champignonsaus – Slaatje – Frietjes

Hertenkalffilet   –   €36
Bosmengeling – Pastinaak – Krielaardappelen – Sausje van vijgen

Kalfszweriken   –   €38
Gebakken – Graanmosterd – Groene kool – Gerookt spek – Pastinaak

Desserts

Nog een laatste guilty pleasure

Trio van Sorbet   –   €9
Limoen – Passievrucht – Framboos

Dame Blanche   –   €9
Vanille-ijs – Warme chocoladesaus – Slagroom – Crumble

Sabayon   –   €10
Kriekenbier – Vanille-ijs

Café Glacé   –   €11
Mokka-ijs – Espresso – Room

Soufflé   –   €11
Hoeve-eieren – Limoen – Yuzu – Merengue

Vers Fruit   –   €12
Volgens seizoensaanbod – Limoensorbet

Trio van Belgische Kazen   –   €14
Assortiment kaas van kaasmeester Van Tricht

"En toute confiance"

Vertrouw op de creativiteit van onze chef

Met zijn heerlijke creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef je ongetwijfeld bekoren.

Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen

3 gangen: €37
4 gangen: €48

Inclusief aangepaste wijnen: + €23

Degustatiemenu

€ 57

Ga op een culinaire ontdekking

3 Oesters Gillardeau N°3 op ijs

Kortgebakken Sint-Jacobsnoot
Artisjokharten – Tomaat – Crème van artisjok – Parmezaan

Gebakken Lotte
Madrascurry – Granny Smith – Pasta

Café Glacé

Inclusief aangepaste wijnen: + €25

Sunday Lunch

€ 35

Iedere eerste zondag van de maand

Voor één keer opent chef Christian de deuren van zijn restaurant Mascotte iets vroeger. Reserveren is steeds verplicht.

Garnaalkroketje
Gefrituurde peterselie – Citroen
.
Sliptong
Frisse salade – Frietjes
.
Dame blanche

*Inclusief 500 loyaltypunten

Een culinaire combo

Restaurant Mascotte bewijst dat we in Grand Casino Knokke alles inzetten op een totale beleving in een uniek en stijlvol kader. Om die ervaring nog meer te verbeteren stellen we je een arrangement voor om je verblijf bij ons helemaal onvergetelijk te maken.

Met het Dine&Play package kan je samen met je vrienden heerlijk dineren in het restaurant alvorens te genieten van de spanning van het spel in het casino. Het perfecte begin van een fantastische avond.

The customer is always right

Ann Mannaerts

Gezellig restaurant! Heel lekker gegeten! Zeer vriendelijke bediening!

Stef Dijkhuizen

Uitstekend en betaalbaar. Ideaal restaurant naast casino. Culianair hoogstaand eten en keurige bediening. In casino waagt u een gokje en in Mascotte gaat op 4 zeker 4 een heerlijk hapje. Met of zonder ? champagne. Bonne apetite!

Ivan Zeebroek

Prachtige plaats heel lekker romantisch tafelen

Paul Ruysseveldt

Top restaurant met een vriendelijke Chef.

Etienne vermincksel

Super super restaurant !!!

Ann Mannaerts

Gezellig restaurant! Heel lekker gegeten! Zeer vriendelijke bediening!

Stef Dijkhuizen

Uitstekend en betaalbaar. Ideaal restaurant naast casino. Culianair hoogstaand eten en keurige bediening. In casino waagt u een gokje en in Mascotte gaat op 4 zeker 4 een heerlijk hapje. Met of zonder ? champagne. Bonne apetite!

Ivan Zeebroek

Prachtige plaats heel lekker romantisch tafelen

Paul Ruysseveldt

Top restaurant met een vriendelijke Chef.

Etienne vermincksel

Super super restaurant !!!