Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

Aspergeseizoen (23/04 - 01/06)

Op Vlaamse wijze

  • €17,00 – €25,00

Met mousselinesaus

  • €17,00 – €25,00

Met gerookte zalm, graanmosterd en honing

  • €18,00 – €28,00

Met grijze garnalen – witte wijnsaus

  • €18,00 – €28,00

Met zacht gerookte beenham

  • €17,00 – €25,00
Reserveer

Babykreeftenfestival (03/06 - 30/06) €33

Kies uit vier gerechten met heerlijke babykreeften

Belle-Vue

  • Kropsla – hoeve-eitje – tomaten – cocktailsaus

In de oven

  • Look – verse kruiden – hoeveboter – tijm

Thermidor

  • Champignons – mosterd – room – kaas

Op Thaise wijze

  • Tomaten – look – gember – chilipepers – kokosmelk – koriander
Reserveer

Golden Summer Menu (29/06) €59

Hapje

  • Tartaar van Noordzee krab – artisjok – avocado

Voorgerecht

  • Pomme Moscovite Royal Belgian kaviaar “ Platinum “

Hoofdgerecht

  • Tarbot - mousseline van Pommery champagne – lamsoor – crème van gele wortel

Dessert

  • Gouden staaf – vanille ijs – rood fruit
Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

    3-gangen €37

    • Uitgezonderd op zaterdag

    4-gangen €45

    Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

    • * 3 glazen wijn
    • Menu wordt enkel per tafel geserveerd
    Reserveer

    JACKPOTMENU (05/05 - 09/05) €29

    Kip

    • Terrine van kipfilet – lente groentjes – coulis van tomaten

    Lam

    • Lamsnavarin – wortelen - krieltjes

    Mini dame blanche

      Reserveer

      JACKPOTMENU (12/05 - 16/05) €29

      Asperges

      • Velouté van witte asperges

      Zalm

      • Filet – béarnaise – slaatje - frieten

      Soepje van aardbeien - vanille ijs

        Reserveer

        JACKPOTMENU (19/05 - 23/05) €29

        Mozzarella

        • Buffla mozzarella – tomaten – basilicum - olijfolie

        Rund

        • Steak – eschalotten – rode wijn saus – gebakken aardappelen

        Panna cotta van citroen

          Reserveer

          JACKPOTMENU (26/05 - 29/05) €29

          Slaatje

          • Slaatje van de chef – gerookte zalm – grijze garnalen – hoeve eitje

          Zeebaars

          • Filet – tomaten – courgetten – aubergines - kriel

          Coupe mokka met slagroom

            Reserveer

            CASINO ROYALE MENU MEI €49 (+€21 Wijn arrangement)

            Makreel

            • Licht gebrand – tricolore van tomaten – mirin azijn – sjalotten

            Asperges

            • Velouté van witte asperges – grijze garnalen

            Schelvis

            • Filet - witte & groene asperges – morilles – kriel – romanesco – emulsie van citroen

            OF

            Rund

            • Tournedos – spitskool - rozemarijn – geplette Nicola – peultjes

            Aardbeien

            • Belgische – gekonfijte rode paprika – limoen – atsina cress

            OF

            Kaas

            • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )
            Reserveer

            Kreeftenmenu €65

            Amuse van de chef

            ½ kreeft "Belle-Vue"

            ½ kreeft "in de oven"

            Sorbet

            • Limoen – passievrucht – framboos
            Reserveer