Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

Aspergeseizoen (23/04 - 01/06)

Op Vlaamse wijze

  • €17,00 – €25,00

Met mousselinesaus

  • €17,00 – €25,00

Met gerookte zalm, graanmosterd en honing

  • €18,00 – €28,00

Met grijze garnalen – witte wijnsaus

  • €18,00 – €28,00

Met zacht gerookte beenham

  • €17,00 – €25,00
Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

    3-gangen €37

    • Uitgezonderd op zaterdag

    4-gangen €45

    Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

    • * 3 glazen wijn
    • Menu wordt enkel per tafel geserveerd
    Reserveer

    JACKPOTMENU (31/03 - 04/04) €29

    Cocktail

    • Zeevruchten – gekookt hoeve eitje – kropsla - tomaten

    Kalfslapje

    • A la Milanese – pasta’s

    Smoothie

    • Perziken
    Reserveer

    JACKPOTMENU (07/04 - 11/04) €29

    Garnaalkroketjes

    • Grijze garnalen – peterselie - citroen

    Slibtongen

    • Gebakken – vers slaatje - frietjes

    Mini dame blanche

      Reserveer

      JACKPOTMENU (14/04 - 18/04) €29

      Carpaccio van tonijn

      • Olijfolie – sojascheuten – koriander - gember

      Kip filet

      • Filet – madras curry – rijst - tomaten

      Soepje van sinaasappelen

      • Vanille ijs
      Reserveer

      JACKPOTMENU (23/04 - 30/04) €29

      Kippenlevertjes

      • Eikenbladsla – radicchio – sjalot – broodkorstjes - tomaten

      Varkensfilet

      • Gebraad varkensfilet – graanmosterd – gewokte groenten – kriel

      Citroencrème en marshmallow

        Reserveer

        CASINO ROYALE MENU APRIL €49 (+€21 Wijn arrangement)

        UITGEZONDERD 19/04 - 22/04

        Tonijn

        • Rauwe tonijn – gemarineerde gember – wasabi - limoen

        Kippenoesters

        • Fricassée – morilles - wortel – kip velouté

        Tarbot

        • Filet – tuinbonen – mousseline saus – gesmolten prei

        OF

        Lam

        • Lamsfilet – lentegroenten – munt – lamsjus – aardappel gratin

        Café Glacé

        OF

        Kaas

        • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )
        Reserveer

        Kreeftenmenu €65

        Amuse van de chef

        ½ kreeft "Belle-Vue"

        ½ kreeft "in de oven"

        Sorbet

        • Limoen – passievrucht – framboos
        Reserveer