Restaurant

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer
Onze Menu’s
À la carte

Onze menu’s

"en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

Met zijn heerlijke creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef je ongetwijfeld bekoren.

  • 3-gangen €37

    Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen

  • 4-gangen €45

  • Inclusief aangepaste wijnen: + €21

Jackpotmenu

€29

Van 1 t.e.m. 5 maart

Geniet van ons heerlijke weekmenu en €5 euro speeltegoed

  • .

    .
    .
    Huisgemaakte kaaskroket
    Vier kazen – Peterselie – Citroen
    .
    Wijting
    Gepaneerd – Crème van erwt – Tartaar – Frietjes
    .
    Moskoviet van praline

Jackpotmenu

€29

Van 8 t.e.m. 12 maart

Geniet van ons heerlijke weekmenu en €5 euro speeltegoed

  •  

    .
    .
    Italiaans slaatje
    Krokante sla – Mortadella – Parmezaanse kaas – Noten
    .
    Kalf
    Blanquette – Lenterijst – Gekookte aardappelen
    .
    Flan caramel

Jackpotmenu

€29

Van 15 t.e.m. 19 maart

Geniet van ons heerlijke weekmenu en €5 euro speeltegoed

  •  

    .
    .
    Griekse salade
    Sucrinesla – Tomaat – Olijven – Feta – Gekookte eieren
    .
    Hondshaai
    “in ’t groen” – Gestoomde aardappelen
    .
    Smoothie van banaan

Jackpotmenu

€29

Van 22 t.e.m. 26 maart

Geniet van ons heerlijke weekmenu en €5 euro speeltegoed

  •  

    .
    .
    Grijze garnalen
    Carpaccio van tomaat – Olijfolie – Grijze garnalen
    .
    Rund
    Steak – Pepersaus – Slaatje – Frieten
    .
    Tiramisu van aardbeien

Jackpotmenu

€29

Van 29 maart tot 2 april

Geniet van ons heerlijke weekmenu en €5 euro speeltegoed

  •  

    .
    .
    Noordzeevissoep
    Kabeljauw – Schelvis – Pladijs – Rouille – Kaas
    .
    Zalm
    Filet – Lentegroentjes – Krielaardappelen
    .
    Mini Dame Blanche

Casino Royale Menu

€49

Februari

Een heerlijk keuzemenu en €5 speeltegoed doorheen de hele maand februari

  • Gerookte paling
    Tartaar – Aardappelen ‘Charlotte’ – Wasabi – Gekonfijte sjalot – Kruidencoulis
    .
    Grijze garnalen
    Gegratineerd – Tomaat – Coulis van tomaat – Basilicum
    .
    Skrei
    Filet – Rozenval aardappelen – Groene kool – Dragon – Visbouillon
    of
    Kalf
    Tournedos – Oesterzwammen – Primeurgroentjes – Puree met bieslook
    .
    Café Liégeois
    Espresso – Luikse stroop
    of
    Kaas
    Trio van Belgische Kazen “Kaasmeester van Tricht”
    .
    Inclusief aangepaste wijnen: + €21

Casino Royale Menu

€49

Maart

Een heerlijk keuzemenu en €5 speeltegoed doorheen de hele maand maart

  • Licht gerookte grietbot
    Structuur van Chioggiabieten – Mierikswortel
    .
    Vélouté
    Kervel – Wijngaardslakken – Crème van look
    .
    Zeebaars
    Filet – Gemarineerd – Olijfolie – Prei – Grijze garnalen – Krielaardappelen
    of
    Eend
    Geroosterd – Bladerdeeggebakje van aardappel en pastinaak – Honing – Groene asperges
    .
    Tatin van appel 2020
    Espresso – Luikse stroop
    of
    Kaas
    Trio van Belgische Kazen “Kaasmeester van Tricht”
    .
    Inclusief aangepaste wijnen: + €21

Lentemenu

€43

20 – 21 – 22 maart

Laat je lentekriebels prikkelen met ons frisse lentemenu en €10 speeltegoed

  •  

    .
    .
    Hapje van de chef
    .
    Ossehaas
    Titaki – Sojascheuten – Gember – Look – Koriander
    .
    Griet
    Grijze garnalen – Mosseltjes – Paksoi – Lentegroentjes
    .
    Dessert
    Duo van sorbet en vers fruit

Kreeftenmenu

€65

Een luxueus menu op basis van heerlijke kreeft

  • .
    Amuse van de Chef

    .
    ½ Kreeft “Belle-Vue”
    Lauw Geserveerd – Salade
    .
    ½ Kreeft “In de Oven”
    Citroen – Tijm – Pilipili -Fleur de Sel
    .
    Sorbet
    Limoen – Passievrucht – Framboos

Reserveer