Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

KERSTMENU (21/12 - 28/12) €95

Hapje van de chef

    Noordzeekrab

    • Toren van Noordzeekrab - avocado - citroenmelisse - krokantje van sesamzaadjes
    • Carlomagno Puglia “Fiano” IGT

    Oesters

    • Gegratineerde Fine de Claire - Pommery Brut
    • Peckink Bursenland “Zwitselt”

    Fazant

    • Suprème van fazant - boschampignons - knolselder - Amandine kroketten
    • Vin Sobres Famille Perrin

    Kerstdessert

    • Tout Chocolat

    Inclusief aperitief, wijnen, water & koffie

    Inclusief €10 speelkrediet

    Reserveer

    OUDEJAARSMENU (31/12) €199

    Hapje van de chef

      Lobster Salad

      • Ganzenlever - langoustine - Caesar style
      • Sauvignon de Touraine 2017 ,Domaine des Corbillières

      Gegrilde Tarbot

      • Gekonfijte aardappel - dragon
      • Mâcon – Vergisson les Rochers 2017, Domaine guerrin

      Hertenkalf

      • Bietjes - raapjes - polenta - jus met “zoeteke” bier
      • Domaine de la Janasse

      Dessertbuffet

      • De laatste zoete zonde van 2018

      Eerste champagnetoast van 2019

      Inclusief aperitief, wijnen, water & koffie

      Inclusief €20 speelkrediet

      Reserveer

      Menu "en toute confiance"

      Laat je leiden door onze chef!

        3-gangen €37

        • Uitgezonderd op zaterdag

        4-gangen €45

        Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

        • * 3 glazen wijn
        • Menu wordt enkel per tafel geserveerd
        Reserveer

        JACKPOTMENU (25/11 - 29/11) €29

        Everzwijn

        • Paté – krokante sla – notenolie - tomaten

        Goudbrasem

        • Gebakken – fetuccini – tomaten coulis - dragon

        Panna cotta

        • Room – pistache - kiwi
        Reserveer

        JACKPOTMENU (02/12 - 06/12) €29

        Garnalen

        • Garnalenkroket – peterselie - citroen

        Kip

        • Kip filet – Hawaiaans – curry – ananas – room - rijst

        Moskoviet

        • Praliné - noten - room
        Reserveer

        JACKPOTMENU (09/12 - 13/12) €29

        Knokse tomaten

        • Roze garnalen – Noordzeevis – bieslook - mayonaise

        Everzwijn

        • Goulash van everzwijn – kriel - wortelen

        Soepje

        • Witte chocolade – kiwi – peer
        Reserveer

        JACKPOTMENU (16/12 - 20/12) €29

        Schaaldieren

        • Bisque van schaaldieren – zandkrab – garnalen - Kreeft

        Wijting

        • Wijting filet – venkel – reductie van bouillabaisse - kriel

        Profiteroles

        • Donkere chocolade – vanille ijs
        Reserveer

        JACKPOTMENU (23/12, 26/12, 27/12 & 30/12) €29

        Scampi’s

        • Colombo curry – groene appels - room

        Cordon bleu

        • Charlotte – wortelen – tijm -vleesjus

        Duo van sorbet

          Reserveer

          CASINO ROYALE MENU NOVEMBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

          Holstein

          • Cannelloni van Holstein – eendenlever – crunch van oude kaas

          Sint - Jakobsnootjes

          • Kort gebakken – walnoten – hazelnoot – truffel tapenade

          Fazant

          • Suprême – witloof – raapjes – wildjus – amandine kroket

          OF

          Snoekbaars

          • Filet - boschampignons – pompoen – groene kool

          Ananas

          • Carpaccio – yuzu – pistache – yoghurt – citroen sorbet

          OF

          Kaas

          • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )

          Inclusief €5 speelkrediet

          Reserveer

          CASINO ROYALE MENU DECEMBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

          Gerookte paling

          • Gerookte paling tartaar – Charlotte aardappelen – wasabi – gekonfijte sjalot - kruidencoulis

          Ganzenlever

          • Peperkoek – Williamsperen – crunch – tahoon cress

          Hert

          • Médaillon – pastinaak – butternut – bieslook - boschampignons

          OF

          Snoekbaars

          • Filet - boschampignons – pompoen – groene kool

          Creatie van citroen

          • Espuma – crème – sorbet – gekonfijte citroen

          OF

          Kaas

          • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )

          Inclusief €5 speelkrediet

          Reserveer

          Kreeftenmenu €65

          Amuse van de chef

          ½ kreeft "Belle-Vue"

          ½ kreeft "in de oven"

          Sorbet

          • Limoen – passievrucht – framboos
          Reserveer