Restaurant Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. In het visrestaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden kan je proeven van heerlijke Frans-Belgische klassiekers, bereid volgens het seizoen. Onze à la carte kaart en maandelijkse degustatiemenu’s staan volledig in het teken van de verse Noordzeevis, met als absolute blikvanger onze bouillabaisse. Ook de carnivoren vergeten we niet met een selectie tijdloze vleesgerechten. Dit alles gepaard met een ruime keuze aan wijnen en bubbels.
Laat je verwennen in de sfeervolle en unieke setting van restaurant Mascotte, van dinsdag tot zondag van 18u30 tot 23u00 en elke zondagmiddag van 12u00 tot 14u30. Door haar centrale locatie in het casino moet je min. 21 jaar oud zijn. Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Een verfijnde hap vooraf
Oesters Gillardeau N°3
3 stuks: €10 / 6 stuks: €18 / 9 stuks: €27
Zalm – €18
Gerookt – Citroen – Ajuin – Peterselie
Italiaanse tartaar – €18
Olijfolie “La Buella” – crème van Parmezaan – Sjalot
Kroket van kalfszwezerik – €20
Luikse stroop
Grijze garnalen – €25
Handgepeld uit Zeebrugge – Carpaccio van tomaten – Sucrinesla – Hoeve-ei
Gebakken ganzenlever – €26
Pastinaak – Gekarameliseerde appel – Peperkoek
Garnaalkroketten – €10 / €17 / €25
Ambachtelijk bereid – Citroen – Peterselie
Tom Kha Kai – €17
Kippenbouillon – Kokosmelk – Sojascheuten – Kip
Langoustines – €26
Citroentijm – Noten – Pilipili – Hoeveboter
Mini Noordzee Bouillabaisse – €18
Rouille – Toast – 5 soorten vis
Toast van champignons – €20
Peterselie – Truffelolie – Look
L'amour de la Mer
Kabeljauwrug – €33
Geplette nicola – Grijze garnalen – Blanke botersaus
Kabeljauwrug – €33
Tomatencoulis – Fetuccini – Pesto – Gefrituurde uienringen
Zeetong – €39
± 600 gram – Hoeveboter – Citroen – Peterselie – Slaatje – Tartaarsaus – Frietjes
Roggevleugel – €32
Gebakken – Peterselie – Handgepelde garnalen – Tomaten – Kappertjes – Krielaardappelen
Lotte – €34
Gebakken – Madrascurry – Granny Smith – Fetuccini
Langoustines – €35
Gegrild – Citroentijm – Noten – Hoeveboter – Look
Grietbotfilet – €36
Basilicum – Zeekraal – Kasteelaardappelen – Wortelen
Het culinaire hoogtepunt in Visrestaurant Mascotte
Noordzee Bouillabaisse – €28
Toast – Rouille – 5 Soorten vis
Noordzee Bouillabaisse Royal – €49
Toast – Rouille – 5 Soorten vis – 1/2 Kreeft
Noordzee Bouillabaisse de Luxe – €59
Toast – Rouille – 5 Soorten vis – 1/2 Kreeft – Langoustines – Schaaldieren
Kraakverse kreeft
1/2 Kreeft Belle Vue – €33
1 Kreeft Belle Vue – €60
1/2 Kreeft van de Chef – €33
Citroentijm – Hoeveboter – Pilipili
1 Kreeft van de Chef – €60
Citroentijm – Hoeveboter – Pilipili
Geserveerd met rijst, frietjes of pasta.
Pure kwaliteit met passie bereid
Rundstartaar – €24
Bereid “à la minute” – Slaatje – Frietjes
Ossenhaas – €33
Peper-, bearnaise- of champignonsaus – Slaatje – Frietjes
Mechelse koekoek – €30
Morillen – Tuinbonen – Aardappelgratin – Crème van wortelen
Kalfszweriken – €38
Gebakken – Graanmosterd – Groene kool – Gerookt spek – Pastinaak
Nog een laatste guilty pleasure
Trio van Sorbet – €9
Limoen – Passievrucht – Framboos
Dame Blanche – €9
Vanille-ijs – Warme chocoladesaus – Slagroom – Crumble
Sabayon – €10
Kriekenbier – Vanille-ijs
Café Glacé – €11
Mokka-ijs – Espresso – Room
Soufflé – €11
Hoeve-eieren – Limoen – Yuzu – Merengue
Vers Fruit – €12
Volgens seizoensaanbod – Limoensorbet
Trio van Belgische Kazen – €14
Assortiment kaas van kaasmeester Van Tricht
Vertrouw op de creativiteit van onze chef
Met zijn heerlijke creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef je ongetwijfeld bekoren.
Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen
3 gangen: €37
4 gangen: €48
Inclusief aangepaste wijnen: + €23
Ga op een culinaire ontdekking
3 Oesters Gillardeau N°3 op ijs
Kortgebakken Sint-Jacobsnoot
Artisjokharten – Tomaat – Crème van artisjok – Parmezaan
Gebakken Lotte
Madrascurry – Granny Smith – Pasta
Café Glacé
Inclusief aangepaste wijnen: + €25
Iedere eerste zondag van de maand
Elke zondagmiddag kan je heerlijk lunchen in visrestaurant Mascotte, maar slechts één keer per maand kan je genieten van deze klassieker. Reserveren is steeds verplicht.
Garnaalkroketje
Gefrituurde peterselie – Citroen
.
Sliptong
Frisse salade – Frietjes
.
Dame blanche
*Inclusief 500 loyaltypunten
Kwalitatieve asperges met liefde bereid
Asperges op Vlaamse wijze € 18 / € 29
Asperges met mousselinesaus € 18 / € 29
Asperges € 23 / € 32
gerookte zalm – honingvinaigrette
Asperges € 19 / € 30
Gandaham – pesto – ruccola
Gebakken zalmfilet € 30
asperges – mousseline saus – krielaardappelen
Kabeljauwfilet € 34
asperges – blanke botersaus – grijze garnalen – kruidenpuree
17 t.e.m. 19 juni
Hapje van de Chef & glaasje Pommery Brut
Coeur de boeuf tomaten
grijze garnalen – fleur de sel – olijfolie
Risotto
champignons – truffelolie
Lamsfilet
gratin van Nicola aardappelen – jonge wortelen & groene asperges – lamsjus
Dessert tout café
€65 p.p.
Incl. wijnarrangement: + €25
Restaurant Mascotte bewijst dat we in Grand Casino Knokke alles inzetten op een totale beleving in een uniek en stijlvol kader. Om die ervaring nog meer te verbeteren stellen we je een arrangement voor met culinaire verwennerij om je verblijf bij ons helemaal onvergetelijk te maken.
Met het Dine&Play package kan je samen met je vrienden heerlijk dineren in het restaurant alvorens te genieten van de spanning van het spel in het casino. Het perfecte begin van een fantastische avond.