Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

  • Met zijn heerljike creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef u ongetwijfeld bekoren!

3-gangen €37

  • Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen

4-gangen €45

Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

  • Inclusief €5 speelkrediet
  • * 3 glazen wijn
  • *Menu wordt enkel per tafel geserveerd
Reserveer

JACKPOTMENU (06/10 - 10/10) €29

Velouté

  • Velouté van Noordzeevis

Zalm

  • Filet – béarnaise – slaatje - frieten

Meringue glacée

Reserveer

JACKPOTMENU (13/10 - 17/10) €29

Caesar salade

  • Kip – krokante sla – gekookte eieren – verse kruiden - tomaten

Kalf

  • Kalfslapje A la Milanese – pasta’s

Verse fruitsla

Reserveer

JACKPOTMENU (20/10 - 24/10) €29

Champignons

  • Toast – citroen – peterselie - look

Pieterman

  • Filet – puree – Spaanse ajuin - tomaten

Coupe chocolat

Reserveer

JACKPOTMENU (27/10 - 31/10) €29

Kaaskroket

  • Gefrituurde peterselie – siroop van peren

Lam

  • Lamsnavarin – wortelen – frieltjes

Duo van sorbet

Reserveer

CASINO ROYALE MENU OKTOBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

Wilde eend

  • Carpaccio van wilde eend – knolselder – noten olie – crispy van pastinaak

Rogge

  • Roggewangen – crème van zandwortelen – hoeveboter - venkel

Goudbrasem

  • Filet – gebakken - courgettes – tomaten – groene kool – jus de ratatouille

OF

Rund

  • Tournedos – gewokte groenten – krielaardappelen – bordelaisesaus

Vijgen

  • Fijne gesneden verse vijgen – yuzu – pistache ijs Figues

OF

Kaas

  • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht)
Reserveer

Kreeftenmenu €65

Amuse van de chef

½ kreeft "Belle-Vue"

½ kreeft "in de oven"

Sorbet

  • Limoen – passievrucht – framboos
Reserveer

Zoute Rally - Bugatti Menu (11/10 - 13/10) €60

Snelle hapjes van de chef

  • Terrine van ganzenlever / porto gelei Crumble van noten

Langoustines

  • Langoustinestaarten / zoete aardappelen Gekonfijte jonge wortelen

Tarbot filets

  • Broccoli / bospaddenstoelen / smeus van Nicolas aardappelen en olijfolie

Passion dessert

    Reserveer

    Kerstmenu (24/12 - 26/12) €70

    Hapje van de chef

    • Ganzenlever / peren / noten

    Noordzeekrab

    • Toren van Noordzeekrab/ avocado / citroenmelisse / krokantje van sesamzaadjes

    Oesters

    • Gegratineerde Fine de Claire / Pommery Brut

    Fazant

    • Suprême van fazant / boschampignons / knolselder / Amandine kroketten

    Kerstdessert

    • Assortiment chocolade

    Inclusief €10 speelkrediet

    Reserveer

    Nieuwjaarsmenu Mascotte (30/12 - 01/01) €65

    Hapje van de chef

    • Noordzeekrab – avocado – limoen – crunch van zwarte olijven

    St. Jakobsnootjes

    • St. Jakobsnootjes - puree van bloemkool – gefrituurde schorseneren

    Filet van Ree

    • Pastinaak – peren in rode wijn – butternut – boschampignons

    Creatie van kastanjes

    Inclusief €5 speelkrediet

    Reserveer

    Dinnershow Magrittezaal Oudejaarsavond (31/12) €199

    Hapjes van de chef

    • Aardappel soepje - chorizo
    • Cakeje van groene kruiden - gekonfijte kreeft - baharat
    • Rilette van hoevekip - appelsien - hazelnoot

    Koud voorgerecht

    • Witloof – gerookte aardappel – kruidenham – Damse mokke

    Warm voorgerecht

    • Krokant gebakken ganzenlever – rode biet – maggi – xeres

    Hoofdgerecht

    • Hertenkalf – gelakte butternut – gepofte knolselder – Amandine kroketten – jus van bramen

    Dessert

    • Schwarzwälder kirsch taart

    Koffie

    Inclusief aperitief, wijnen en waters

    Inclusief €20 speelkrediet

    Reserveer