Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

Valentijnmenu €69

Hapje van de Chef

Schotse zalm

  • Gemarineerd – kruidendressing – ramanas – mosterdzaad – zure room

Langoustine

  • Bisque – rode biet – crème fleurette

West – Vlaamse rood

  • Tournedos – champignons - aardappeltjes – rode wijnsaus – seizoengroentjes

Hot Lips

  • Framboos – passie – roze pompelmoes

Inclusief water en wijnen

Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

    3-gangen €37

    • Uitgezonderd op zaterdag

    4-gangen €45

    Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

    • * 3 glazen wijn
    • Menu wordt enkel per tafel geserveerd
    Reserveer

    JACKPOTMENU (06/01 - 10/01) €29

    Hoevekip

    • Filet – bladerdeeg – velouté – champignons – bieslook

    Varkensgebraad

    • Medaillon – Blackwell saus – groene groenten – kroketten

    Crème brûlée

      Reserveer

      JACKPOTMENU (13/01 - 17/01) €29

      Carpaccio

      • Van zalm – roze peper – olijfolie – dille

      Waterzooi van vis

      • Tongschar – kabeljauw – hondshaai – garnalen – kriel – groentjes

      Zwarte dame

      • Chocolade ijs – chocolade saus – slagroom
      Reserveer

      JACKPOTMENU (20/01 - 24/01) €29

      Roze garnalen

      • Krokant slaatje – tomaten – cocktail saus

      Rund filet

      • Sjalotten – porto – frietjes

      Ananas

      • Carpaccio van ananas – limoncello – passievrucht
      Reserveer

      CASINO ROYALE MENU JANUARI €49 (+€21 Wijn arrangement)

      Hertenkalf

      • Carpaccio van hertenkalf – structuur van knolselder - truffelolie

      Zeeduivel

      • Tempura van zeeduivel en vergeten groentjes

      Lams rump

      • Courgette – aubergines – Spaanse ajuin – look – lamsjus

      OF

      Skrei (kabeljauw)

      • Filet van Skrei – rozenval aardappelen – groene kool – dragon – visbouillon

      Panna cotta

      • Kastanje – mandarijn - bloedappelsien

      OF

      Kaas

      • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )

      Inclusief €5 speelkrediet

      Reserveer

      Kreeftenmenu €65

      Amuse van de chef

      ½ kreeft "Belle-Vue"

      ½ kreeft "in de oven"

      Sorbet

      • Limoen – passievrucht – framboos
      Reserveer