Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

  • Met zijn heerljike creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef u ongetwijfeld bekoren!

3-gangen €37

  • Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen

4-gangen €45

Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

Reserveer

JACKPOTMENU (10/11 - 14/11) €29

Pompoen

  • Velouté van pompoen - Gerookte paling - Broodcroutons

Kabeljauw

  • Kabeljauwrug - Kriel - Ratatouille van groenten - Tomatenpesto

Verse fruitsalade

Reserveer

JACKPOTMENU (17/11 - 21/11) €29

Zalm

  • Tartaar - Sjalot - Olijfolie - Bieslook

Rund

  • Steak - Pepersaus - Frietjes - Slaatje

Panna Cotta van mokka

Reserveer

JACKPOTMENU (24/11 - 28/11) €29

Fazantpastei

  • Uienconfituur - Notenolie - Slaatje

Wild Goulash

  • Wortelen - Wild jus - Pomme vapeur

Ananas - Limoen - Limoncello - Munt

Reserveer

CASINO ROYALE MENU NOVEMBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

Sint-Jacobsnootjes

  • Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes - Roze peper - Merin - Limoen

Kastanje

  • Velouté - Wilde eend - Boschampignons

Jonge tarbot

  • Filet - Prei - Groene selder - Mosseljus - Krielaardappelen

OF

Fazant

  • Suprême - Witloof - Spruitjes - Raapjes - Wild sausje

Vijgen

  • Fijngesneden verse vijgen - Yuzu - Pistache ijs

OF

Kaas

  • Trio van Belgische kazen (Kaasmeester Van Tricht)
Reserveer

Kreeftenmenu €65

Amuse van de chef

½ kreeft "Belle-Vue"

½ kreeft "in de oven"

Sorbet

  • Limoen – passievrucht – framboos
Reserveer

Kerstmenu (24/12 - 26/12) €70

Hapje van de chef

  • Ganzenlever / peren / noten

Noordzeekrab

  • Toren van Noordzeekrab/ avocado / citroenmelisse / krokantje van sesamzaadjes

Oesters

  • Gegratineerde Fine de Claire / Pommery Brut

Fazant

  • Suprême van fazant / boschampignons / knolselder / Amandine kroketten

Kerstdessert

  • Assortiment chocolade

Inclusief €10 speelkrediet

Reserveer

Nieuwjaarsmenu Mascotte (30/12 - 01/01) €65

Hapje van de chef

  • Noordzeekrab – avocado – limoen – crunch van zwarte olijven

St. Jakobsnootjes

  • St. Jakobsnootjes - puree van bloemkool – gefrituurde schorseneren

Filet van Ree

  • Pastinaak – peren in rode wijn – butternut – boschampignons

Creatie van kastanjes

Inclusief €5 speelkrediet

Reserveer

Dinnershow Magrittezaal Oudejaarsavond (31/12) €199

Hapjes van de chef

  • Aardappel soepje - chorizo
  • Cakeje van groene kruiden - gekonfijte kreeft - baharat
  • Rilette van hoevekip - appelsien - hazelnoot

Koud voorgerecht

  • Witloof – gerookte aardappel – kruidenham – Damse mokke

Warm voorgerecht

  • Krokant gebakken ganzenlever – rode biet – maggi – xeres

Hoofdgerecht

  • Hertenkalf – gelakte butternut – gepofte knolselder – Amandine kroketten – jus van bramen

Dessert

  • Schwarzwälder kirsch taart

Koffie

Inclusief aperitief, wijnen en waters

Inclusief €20 speelkrediet

Reserveer