Eat when feeling hungry

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

Reserveer

BUGATTI MENU €60 (5 - 6 - 7 oktober)

Hapje van de chef

  • Terrine van ganzenlever / porto gelei / crumble van noten

Langoustines

  • Langoustinestaarten / zoete aardappelen / gekonfijte jonge wortelen

Tarbot filet

  • Broccoli / bospaddenstoelen / smeus van Nicolas aardappelen en olijfolie

Dessert

  • Passion dessert
Reserveer

Menu "en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

    3-gangen €37

    • Uitgezonderd op zaterdag

    4-gangen €45

    Inclusief aangepast wijnarrangement*: + €21

    • * 3 glazen wijn
    • Menu wordt enkel per tafel geserveerd
    Reserveer

    JACKPOTMENU (23/09 - 27/09) €29

    Kaaskroket

    • 4 Kazen kroketten – gefrituurde peterselie - citroen

    Kip

    • Kippen borst – archiduc saus – gebakken krielaardappelen

    Verse fruitsalade

      Reserveer

      JACKPOTMENU (30/09 - 04/10) €29

      Carpaccio van tomaten

      • Variatie van tomaten – olijfolie – fleur de sel – grijze garnalen

      Kabeljauw

      • Kabeljauw moot – Spaanse ajuin – citroen tijm - puree

      Chocolade schuim - slagroom

        Reserveer

        JACKPOTMENU (07/10 - 11/10) €29

        Garnalen

        • Bisque van garnalen – room – grijze garnalen

        Pladijs

        • Filet – tempura – colombo curry – kriel - waterkers

        Mini dame blanche

          Reserveer

          JACKPOTMENU (14/10 - 18/10) €29

          Zalm

          • Tartaar – sjalot – olijfolie – mosterdzaad – rammenas

          Schelvis

          • Filet – krielaardappeltjes – ratatouille van groenten - tomatenpesto

          Panna cotta van mokka

            Reserveer

            JACKPOTMENU (21/10 - 25/10) €29

            Kip

            • Kip brochette - pindasaus

            Lam

            • Schouder – groene curry – wortelen - basmatirijst

            Crème brulée

              Reserveer

              JACKPOTMENU (2810 - 31/10) €29

              Chinese soep

              • Tomaten – lente uitjes – chillipeper – noedels – scampi’s

              Zalm

              • Filet – zacht gegaard – erwten – puree van Nicolas

              Donker chocoladeschuim Slagroom

                Reserveer

                CASINO ROYALE MENU SEPTEMBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

                Kalf

                • Vitello tonato – tonijn – kappers – Parmezaanse kaas – zwarte olijven

                Wilde zalm

                • Zalm blokjes – Brugse kaas – mosterd kruid – olijfolie

                Pieterman

                • Filet – groene asperges – Iberico ham – aardappelblokjes –jonge ui

                OF

                Rund

                • Tournedos – sjalotten – kriel – rode wijnsaus – fijne groenten

                Creatie van Belgische chocolade

                  OF

                  Kaas

                  • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )
                  Reserveer

                  CASINO ROYALE MENU OKTOBER €49 (+€21 Wijn arrangement)

                  Noordzeekrab

                  • Avocado – limoen – cœur de bœuf tomaten – rode mizuna

                  Breydel spek

                  • Gelakt buik spek – pickles – soja saus - gember

                  Kabeljauwrug

                  • Filet – rode kool – kalfsjus – pomme vapeur

                  OF

                  Kalf

                  • Tournedos – oesterzwammen – truffel tapenade – Nicolas – witte kool

                  Peren

                  • Williams peren – crumble – mousse - biscuit

                  OF

                  Kaas

                  • Trio van Belgische kazen ( Kaasmeester Van Tricht )
                  Reserveer

                  Kreeftenmenu €65

                  Amuse van de chef

                  ½ kreeft "Belle-Vue"

                  ½ kreeft "in de oven"

                  Sorbet

                  • Limoen – passievrucht – framboos
                  Reserveer