Restaurant Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. In het visrestaurant kan je proeven van heerlijke Frans-Belgische klassiekers, bereid volgens het seizoen. Onze à la carte kaart en maandelijkse degustatiemenu’s staan volledig in het teken van de verse Noordzeevis, met als absolute blikvanger onze bouillabaisse. Ook de carnivoren vergeten we niet met een selectie tijdloze vleesgerechten. Dit alles gepaard met een ruime keuze aan wijnen en bubbels.
Laat je verwennen in de sfeervolle en unieke setting van restaurant Mascotte, van dinsdag tot zaterdag van 18u30 tot 23u00 en elke zondagmiddag van 12u00 tot 14u30. Door haar centrale locatie in het casino moet je min. 21 jaar oud zijn. Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
van zondag tot donderdag
Garnaalkroket Classic
1 stuk ambachtelijk bereid • citroen • gefrituurde peterselie
Mini Bouillabaisse
vissoep • kaas • rouille
Oesters
3 stuks gegratineerd • natuur
VOORGERECHT VAN DE CHEF
zie Magritte Menu
Sliptong
2 stuks gebakken • hoeveboter • frietjes
Filet Pur 200gr + €5 supplement
frietjes • salade • bearnaise-, peper-, champignonsaus
Steak Tartaar
frietjes • salade
HOOFDGERECHT VAN DE CHEF VIS OF VLEES
zie Magritte Menu
Dame Blanche
vanille-ijs • chocolade • slagroom
Crème brûlée
vanille • rietsuiker
DESSERT VAN DE CHEF
zie Magritte Menu
To share or not to share, your choice.
Garnaalballetjes
citroen – gefrituurde peterselie
Buikspek
gelakt – graantjesmosterd
Visreepjes
tartaar
Bordje fijne vleeswaren
Het keuzemenu van het restaurant Mascotte
Kies uit één voorgerecht, één hoofdgerecht en één dessert
Voorgerechten
Garnaalkroket Classic ◆ 1 stuk
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie
Tonijn
carpaccio – oosterse vinaigrette – koriander
Rundstartaar “limousin”
kapperappel – gepekelde groenten
Hoofdgerechten
Gebakken roggevleugel
krielaardappelen – hoeveboter – kappers
Kabeljauw
kruidenkorst – dijonaise – aardappelpuree
Sliptong
gebakken – hoeveboter – frietjes
Ossenhaas “Limousin” ◆ suppl. + € 5
peper-, bearnaise- of champignonsaus – slaatje – frietjes
Dessert
Dame Blanche
vanille-ijs – chocolade – slagroom
Crème brûlée
Kaas Assortiment
kaasmeester Van Tricht
64 €
incl. 1000 loyaltypunten
ALL-IN ♦ + €25
aperitief – wijn – water – koffie
Een verfijnde hap vooraf
Bells isle oesters ◆ 3 – 6 – 9 stuks
Gegratineerde oesters ◆ 3 – 6 – 9 stuks
Zalm
gerookt – citroen – ajuin – peterselie
Langoustines
ovengegaard – hoeveboter – tuinkruiden
Terrine van ganzenlever
appel – mango
Garnaalkroket classic ◆ 2 stuks
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie
Rundstartaar “Limousin”
kapperappel – gepekelde groenten
Tonijn
carpaccio – oosterse vinaigrette – koriander
L'amour de la Mer
Tarbot
gepocheerd – hollandaise – kasteelaardappelen
Sliptong
gebakken – hoeveboter – frietjes
Roggevleugel
gebakken – krielaardappelen – hoeveboter – kappers
Kabeljauw
kruidenkorst – dijonaise – aardappelpuree
Langoustines
ovengegaard – hoeveboter – tuinkruiden
Pure kwaliteit met passie bereid
Ossenhaas “Limousin”
peper–, bearnaise– of champignonsaus – slaatje – kruidenboter
Rundstartaar “Limousin”
kapper appel – gepekelde groenten
Lamskroon
ratatouille – rozemarijn – lamsjus – krieltjes
Kraakverse kreeft
Kreeft belle vue ◆ 1/2 of 1/1
te verkrijgen met rijst, pasta of frietjes
Kreeft van de chef ◆ 1/2 of / 1/1
citroentijm – hoeveboter – pili-pili – rijst, pasta of frietjes
Wijntip
Pouilly – Fumé Ladoucette ♦ Sauvignon Blanc
Het culinaire hoogtepunt in Visrestaurant Mascotte
Noordzee Bouillabaisse
daily catch
Noordzee Bouillabaisse Royal
daily catch – 1/2 kreeft
Wijntip
Chateau Carbonnieux, Grand Cru Classe ♦ Sauvignon-Semillon
Nog een laatste guilty pleasure
Trio van Sorbet
limoen – passievrucht – framboos
Dame Blanche
vanille-ijs – warme chocoladesaus – slagroom – crumble
Sabayon (min. 2 pers.)
witte wijn – vanille-ijs
Moelleux
chocolade
Café Glacé
mokka-ijs – koffie – espresso – room
Crêpe Suzette
Mandarin Napoleon
Vers Fruit
Volgens seizoensaanbod – Limoensorbet
Trio van Belgische Kazen
Assortiment kaas van kaasmeester Van Tricht
van zondag tot donderdag
In visrestaurant Mascotte geniet je iedere week van een heerlijk menu, samengesteld door de chef. Met zijn eigen creaties zet hij de meest kwaliteitsvolle producten van de streek in de schijnwerpers.
Met het Menu Magritte proef je voor €39 van een voorgerecht, een hoofdgerecht vis of vlees en dessert. Bovendien krijg je ook nog eens 1000 loyaltypunten om het spelplezier meteen verder te zetten. Bon appétit!
Restaurant Mascotte bewijst dat we in Grand Casino Knokke alles inzetten op een totale beleving in een uniek en stijlvol kader. Om die ervaring nog meer te verbeteren stellen we je een arrangement voor met culinaire verwennerij om je verblijf bij ons helemaal onvergetelijk te maken.
Met het Dine&Play package kan je samen met je vrienden heerlijk dineren in het restaurant alvorens te genieten van de spanning van het spel in het casino. Het perfecte begin van een fantastische avond.