Restaurant Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. In het visrestaurant kan je proeven van heerlijke Frans-Belgische klassiekers, bereid volgens het seizoen. Onze à la carte kaart en maandelijkse degustatiemenu’s staan volledig in het teken van de verse Noordzeevis, met als absolute blikvanger onze bouillabaisse. Ook de carnivoren vergeten we niet met een selectie tijdloze vleesgerechten. Dit alles gepaard met een ruime keuze aan wijnen en bubbels.
Laat je verwennen in de sfeervolle en unieke setting van restaurant Mascotte, van dinsdag tot zondag van 18u30 tot 23u00 en elke zondagmiddag van 12u00 tot 14u30. Door haar centrale locatie in het casino moet je min. 21 jaar oud zijn. Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Het keuzemenu van het restaurant Mascotte
Kies uit één voorgerecht, één hoofdgerecht en één dessert
Voorgerechten
Garnaalkroket Classic ◆ 1 stuk
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie
Carpaccio van hert
hazelnoot – Parmezaan – rucola
Wildpastei
kumquats – uienconfituur – rozijnenbrood
Hoofdgerechten
Kabeljauw
stoemp – groene kool – witte wijnsaus
Fazantenborst
Calvados – peer – veenbes – amandelen
Everzwijn
witloof – flespompoen – peperroom – truffelgratin
Ossenhaas “Limousin” ◆ suppl. + € 5
peper-, bearnaise- of champignonsaus – slaatje – frietjes
Dessert
Dame Blanche
vanille-ijs – chocolade – slagroom
Nougat ijs
gekarameliseerde vijgen – amandelen
Kaas Assortiment
kaasmeester Van Tricht
64 €
incl. 1000 loyaltypunten
ALL-IN ♦ + €25
aperitief – wijn – water – koffie
Een verfijnde hap vooraf
Bells isle oesters ◆ 3 – 6 – 9 stuks
Zalm
gerookt – citroen – ajuin – peterselie
Carpaccio van hert
hazelnoot – Parmezaan – rucola
Wildpastei
kumquats – uienconfituur – rozijnenbrood
Terrine van ganzenlever
appel – mango
Garnaalkroket classic ◆ 2 stuks
ambachtelijk bereid – citroen – gefrituurde peterselie
Tomaat garnaal
tomatenvariaties – 100gr garnalen
L'amour de la Mer
Tarbot
gepocheerd – hollandaise – kasteelaardappelen
Sliptong
gebakken – hoeveboter – frietjes
Kabeljauw
stoemp – groene kool – witte wijnsaus
Langoustines
ovengegaard – hoeveboter – tuinkruiden
Pure kwaliteit met passie bereid
Ossenhaas “Limousin”
peper–, bearnaise– of champignonsaus – slaatje – kruidenboter
Fazantenborst
Calvados – peer – veenbes – amandelen
Everzwijn
witloof – flespompoen – peperroom – truffelgratin
Kraakverse kreeft
Kreeft belle vue ◆ 1/2 of 1/1
te verkrijgen met rijst, pasta of frietjes
Kreeft van de chef ◆ 1/2 of / 1/1
citroentijm – hoeveboter – pili-pili – rijst, pasta of frietjes
Wijntip
Suavia Monte Carbonare ♦ Soave Classico, Veneto
Het culinaire hoogtepunt in Visrestaurant Mascotte
Noordzee Bouillabaisse
daily catch
Noordzee Bouillabaisse Royal
daily catch – 1/2 kreeft
Wijntip
Chateau Tour Leognan ♦ Pessac Leognan, Bordeaux
Nog een laatste guilty pleasure
Trio van Sorbet
limoen – passievrucht – framboos
Dame Blanche
vanille-ijs – warme chocoladesaus – slagroom – crumble
Sabayon (min. 2 pers.)
witte wijn – vanille-ijs
Moelleux
chocolade
Café Glacé
mokka-ijs – koffie – espresso – room
Crêpe Suzette
Mandarin Napoleon
Vers Fruit
Volgens seizoensaanbod – Limoensorbet
Trio van Belgische Kazen
Assortiment kaas van kaasmeester Van Tricht
Play, pause, dine & win
Iedere eerste zondag van de maand
Elke zondagmiddag kan je heerlijk lunchen in visrestaurant Mascotte, maar slechts één keer per maand kan je genieten van deze klassieker.
Garnaalkroketje
gefrituurde peterselie -citroen
.
Sliptong
frisse salade – frietjes
.
Dame Blanche
*Inclusief 500 loyaltypunten
Reserveren is steeds verplicht.
Kies uit een voorgerecht of hoofdgerecht als suggestie van de chef
VOORGERECHTEN
Carpaccio van hert
hazelnoot – Parmezaan – rucola
Wildpastei
kumquats – uienconfituur – rozijnenbrood
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw
stoemp – groene kool – witte wijnsaus
Fazantenborst
Calvados – peer – veenbes – amandelen
Everzwijn
witloof – flespompoen – peperroom – truffelgratin
DESSERT
Nougat ijs
gekarameliseerde vijgen – munt
van zondag tot donderdag
In visrestaurant Mascotte geniet je iedere week van een heerlijk menu, samengesteld door de chef. Met zijn eigen creaties zet hij de meest kwaliteitsvolle producten van de streek in de schijnwerpers.
Met het Menu Magritte proef je voor €39 van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bovendien krijg je ook nog eens 500 loyaltypunten om het spelplezier meteen verder te zetten. Bon appétit!
24 & 25 december - 18u30
HAPJE
gevuld krieltje – gerookte paling – Avruga kaviaar
VOORGERECHT
Open lasagne van rode poon geparfumeerd met truffel
SOEP
Consommé van kreeft met groentenkrokant en bieslook
HOOFDGERECHT
Javanais van fazant
amandelen, woudchampignons en reductie van porto
Dessert
Framboos – champagne mousse – vanille
Champagne by Pommery
en wijnen inclusief
€140 p.p.
zaterdag 31 december - 18u30
Hapjes
oester op Thaise wijze
poffertje met kaviaar
Ballotine van ganzenlever
mango en pistache crumble
King Krab
agrumboter en linguine
Consommé
gegrilde coquilles en knolselder structuur
Gebakken hertenfilet
amandel – chanterelle – bordelaise
Dessert
chocolade – créme brulée – vanille
Champagne by Pommery
en wijnen inclusief
+ €20 speelkrediet
Restaurant Mascotte bewijst dat we in Grand Casino Knokke alles inzetten op een totale beleving in een uniek en stijlvol kader. Om die ervaring nog meer te verbeteren stellen we je een arrangement voor met culinaire verwennerij om je verblijf bij ons helemaal onvergetelijk te maken.
Met het Dine&Play package kan je samen met je vrienden heerlijk dineren in het restaurant alvorens te genieten van de spanning van het spel in het casino. Het perfecte begin van een fantastische avond.