Restaurant

Mascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Laat je verwennen door de heerlijke Frans-Belgische keuken in een sfeervol decor en geniet van het uitzicht over de volledige speelzaal.

Het restaurant is dagelijks open van 18.30 u tot 23.00 u.

!! Gedurende de maatregelen met betrekking tot het coronavirus blijft Restaurant Mascotte gesloten. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van onze heropening. !!

Reserveer
Onze Menu’s
À la carte

Onze menu’s

"en toute confiance"

Laat je leiden door onze chef!

Met zijn heerlijke creatieve gerechten, bereid met onze seizoensgebonden producten, zal onze chef je ongetwijfeld bekoren.

  • 3-gangen €37

    Uitgezonderd op zaterdag en feestdagen

  • 4-gangen €45

  • Inclusief aangepaste wijnen: + €21

Jackpotmenu

€29

*Voorbeeld*

Geniet van ons heerlijke weekmenu en 500 loyaltypunten

  •  

    .
    .
    Italiaans slaatje
    Krokante sla – Mortadella – Parmezaanse kaas – Noten
    .
    Kalf
    Blanquette – Lenterijst – Gekookte aardappelen
    .
    Flan caramel

Jackpotmenu

€29

*Voorbeeld*

Geniet van ons heerlijke weekmenu en 500 loyaltypunten

  •  

    .
    .
    Griekse salade
    Sucrinesla – Tomaat – Olijven – Feta – Gekookte eieren
    .
    Hondshaai
    “in ’t groen” – Gestoomde aardappelen
    .
    Smoothie van banaan

Jackpotmenu

€29

*Voorbeeld*

Geniet van ons heerlijke weekmenu en 500 loyaltypunten

  •  

    .
    .
    Grijze garnalen
    Carpaccio van tomaat – Olijfolie – Grijze garnalen
    .
    Rund
    Steak – Pepersaus – Slaatje – Frieten
    .
    Tiramisu van aardbeien

Jackpotmenu

€29

*Voorbeeld*

Geniet van ons heerlijke weekmenu en 500 loyaltypunten

  •  

    .
    .
    Noordzeevissoep
    Kabeljauw – Schelvis – Pladijs – Rouille – Kaas
    .
    Zalm
    Filet – Lentegroentjes – Krielaardappelen
    .
    Mini Dame Blanche

Casino Royale Menu

€49

*Voorbeeld*

Een heerlijk keuzemenu en 500 loyaltypunten doorheen de hele maand maart

  • Licht gerookte grietbot
    Structuur van Chioggiabieten – Mierikswortel
    .
    Vélouté
    Kervel – Wijngaardslakken – Crème van look
    .
    Zeebaars
    Filet – Gemarineerd – Olijfolie – Prei – Grijze garnalen – Krielaardappelen
    of
    Eend
    Geroosterd – Bladerdeeggebakje van aardappel en pastinaak – Honing – Groene asperges
    .
    Tatin van appel 2020
    of
    Kaas
    Trio van Belgische Kazen “Kaasmeester van Tricht”
    .
    Inclusief aangepaste wijnen: + €21

Kreeftenmenu

€65

Een luxueus menu op basis van heerlijke kreeft

  • .
    Amuse van de Chef

    .
    ½ Kreeft “Belle-Vue”
    Lauw Geserveerd – Salade
    .
    ½ Kreeft “In de Oven”
    Citroen – Tijm – Pilipili -Fleur de Sel
    .
    Sorbet
    Limoen – Passievrucht – Framboos

Reserveer